Anlæg

Anlægsarbejde Herning

Alle former for anlægsarbejde

Drømmer du om en ny have? Eller skal det grønne areal foran dit boligbyggeri renoveres? Hos Vestjysk Entreprenørforretning tilbyder vi alt i anlægsarbejde. Uanset om du skal have etableret en ny græsplæne, plantet træer og bede eller anlagt en havesti, kan vi klare det for dig. Vi udfører opgaver for både private og erhverv såvel som offentlige institutioner i bl.a. Herning og omegn.

Vi arbejder ud fra dine ønsker

Inden arbejdet påbegyndes, tager vi en dybdegående samtale om projektet med udgangspunkt i dine behov. Kommer du med en fast plan i forvejen, arbejder vi nøje ud fra den. Hvis ikke, kan vi altid være behjælpelige med grundig rådgivning og vejledning og i samarbejde med dig udarbejde en plan for projektet.

Vi tager os af alt det indledende jordarbejde, holder dig godt opdateret undervejs og følger opgaven helt til dørs. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Få hjælp til anlægsarbejde

Vi vil rigtig gerne høre om dit projekt. Kontakt os og lad os tage en snak. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Du kan ringe på telefon 40 11 23 83 eller skrive på mail michael-entreprenor@live.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.