Belægning

Belægning Herning

Alt i belægning

Få hjælp til alle slags opgaver indenfor belægning i Herning og omegn. Vi klarer både små og store projekter for private og erhverv. Vi kan være behjælpelige med bl.a. terrasser, havestier, indkørsler og større industriarealer, og vi anvender mange forskellige materialer, herunder fliser, sten og grus – alt efter dine ønsker. Dit projekt er i sikre hænder hos os. Vi overholder vores aftaler og leverer til aftalt tid.

Høj kvalitet og god service

Hos Vestjysk Entreprenørforretning går vi op i høj kvalitet, god service og optimale løsninger. Vi tager en indledende snak med dig omkring dine behov og ønsker til projektet, så vi kommer helt rigtigt fra start. Det er vigtigt for os, at det endelige resultat lever op til dine forventninger. Vi bidrager også gerne med gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvordan opgaven skal løses.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med belægning af en terrasse, en indkørsel eller andet? Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig med udgangspunkt i netop dit projekt. Ring til os på telefon 40 11 23 83 eller skriv en mail til michael-entreprenor@live.dk. Vi kører i bl.a. Herning, Holstebro, Vildbjerg og omegn.