Jord

Jordarbejde Herning

Professionelt jordarbejde

Har du brug for hjælp til jordarbejde i Herning og omegn? Vestjysk Entreprenørforretning er en pålidelig samarbejdspartner. Vi udfører alt fra diverse byggemodninger og udgravning af kælderarealer til større jordflytninger og etablering af søer. Vi har styr på alle reglerne vedrørende jordarbejde, så dit projekt er i trygge hænder hos os. Vi har gennem mange år hjulpet både private og erhvervskunder inden for bl.a. landbrug.

Veludført arbejde til tiden

Vi har stor faglig ekspertise på området, de rette maskiner og mange års erfaring med en bred vifte af opgaver indenfor jord- og gravearbejde for private og erhverv. Du kan altid regne med et præcist og veludført stykke arbejde, når du lader os hos Vestjysk Entreprenørforretning hjælpe dig med dit projekt. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, og vi overholder alle aftaler omkring priser og deadlines.

Få et tilbud på jordarbejde

Vi vil rigtig gene høre om planerne for dit projekt og byde ind med, hvordan vi kan hjælpe dig med jordarbejdet. Kontakt os for en uforpligtende snak og et tilbud på telefon 40 11 23 83 eller mail michael-entreprenor@live.dk. Vi står klar til at yde en professionel indsats.