Kloak

Kloakservice Herning

Gennemført kloakservice

Lad os hjælpe dig, hvis du har brug for effektiv og fleksibel kloakservice. Hos Vestjysk Entreprenørforretning udfører vi alle former for kloakservice, herunder opgaver i forbindelse med spildevand, regnvand og dræn. Vi tager imod både små og store opgaver for private og erhverv i Herning og omegn. Vi tilbyder bl.a.:

• Rensning af faldstammer
• Kloakseparering
• Service og vedligeholdelse af kloakanlæg
• Omfattende kloakarbejde på offentlige byggerier.

Vi er hurtige til at rykke ud, og vi hjælper dig meget gerne med at få de nødvendige tilladelser på plads i forbindelse med kloakarbejdet.

Tilfredse kunder

Vores medarbejdere er dygtige og servicemindede fagfolk med stor viden på området. Vi gør meget ud af levere en god kundeoplevelse og tilbyder grundig rådgivning, både før projektet påbegyndes og undervejs i forløbet. Vi holder dig godt informeret fra start til slut. Vi yder altid vores absolut bedste, så vores kunder bliver tilfredse med resultatet og samarbejdet.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os og fortæl os om dine behov. Vi informerer dig om mulighederne og kommer med et forslag til den mest optimale løsning for netop dig. Vi giver dig samtidigt et uforpligtende tilbud på opgaven. Ring til os på telefon 40 11 23 83 eller skriv på mail michael-entreprenor@live.dk. Vi ser frem til et potentielt samarbejde.