Nedbrydning

Nedbrydning Herning

Nedbrydning og miljøsanering af bygninger

Har du brug for hjælp til en nedbrydningsopgave? Hos Vestjysk Entreprenørforretning har vi stor erfaring med nedbrydning af huse, stalde og andre slags bygninger. Vores medarbejdere har styr på, hvordan nedbrydningen udføres korrekt og kan klare både små og store opgaver. Vi har base i Vildbjerg, tæt på Herning.

Topsikkert arbejde

Kvaliteten og sikkerheden er altid i top, når vi står for nedbrydning og miljøsanering af et hus eller en bygning. Vi tager stort hensyn til både miljøet og vores medarbejdere. Vi lokaliserer farlige kemikalier og sorterer diverse materialer, så de kan blive transporteret de rigtige steder hen. Vi har alt det nødvendige udstyr og de rigtige maskiner til at klare nedbrydningen.

Professionel rådgivning

Vi er effektive og grundige, og vi stiller høje krav til vores arbejde. Vi tilbyder kompetent rådgivning og hjælper dig meget gerne med de nødvendige dokumenter og tilladelser i forbindelse med nedrivningsprocessen.

Vil du vide mere om nedbrydning?

Ønsker du at vide høre om vores nedbrydningsarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 40 11 23 83 eller skrive på mail michael-entreprenor@live.dk. Vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål.